Akkaya Köyü Camii ve Yaylaları Güzelleştirme Derneği
Duyurular

İstanbuldan Giresuna, Akkaya Köyüne, Giresundan İstanbula Yük Ve Eşyalarınızın Nakliyesi  Kapınıza Kadar Güvenle Yapılır.

İrtibat: 05352658720

Kemal Sarıkılıç

Akkaya Köyü


Giresun Hava Durumu
Etkinlik Takvimi
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD  
EURO  
       
Özlü Sözler
Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
Anket
Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz ?
 
Sitemizi Tavsiye Ediniz
Sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz memnun kalırız.
 
  
Garasavun Yolu Akkaya Mahallesi'ne Bağlandı
 
 

Değerli Köy Halkımız; Köyümüzün Sorunlarını Sayacak Olursak Genel Anlamda Birçok Sorun Olduğu Dile Getirilebilir. Ama Temel Ve Öncelikli Sorunumuz Şu Anda Yol Köydes Projesi Çerçevesinde Muhtarlığımız Tarafından Yapılan Beton Çalışmaları Yeterli Düzeyde Olduğunu Hepimiz Biliyoruz Yaşıyoruz , Köy İçinde Kalan Yollarımız Şimdilik Yeterli Durumda Asıl Sorun, Garasavun Bölgesinde Yol Eksikliğimizin Olması Ve Eldirek Mahallesi Üzerin'den Ulaşımın Sağlanması Ve Mahalle Sakinlerimiz Yaşadığı Dramatik Zorlukları Bizleri Derinden Yaralamaktaydı.
Senelerdir Bütün Girişimlere Rağmen Yapılamamış Köyümüzün Menfaatleri Doğrultusunda Aciliyet Durumu Olmamasına Rağmen, Yıllardır Bu Sorun Aşılamamış Gelişmekte Olan Köyümüzde Kronik Yol Sorunu Haline Gelen Artık Biz Alıştık Desekde Köyümüze Bir Misafir Getirecek Olduğumuzda Yüzümüzü Kızartan , Utanç Duyduğumuz Bizler İçin Kara Bir Leke Olan Problemli Sorunumuzu Neler Yapabiliriz Sloganıyla Muhtar Ve İhtiyar Heyetimizin, Mahalle Sakinlerimizin Sarf Ettiği Gayretle Neşakatli Mücadeleci Ruhumuzu Ortaya Koyarak Garasavun Bölgesi'nin Yolunu Akkaya Mahallesi Üzerin'den Ulaşıma Açtık Ve Bu Problemi Çözüme Kavuşturduk.
Muhtarlığımız Olarak Göreve Geldiğimiz İlk Günden Bugüne Kadar Akkaya Köyün'de Yaptığımız Yol Bilançosu İle Takdir Toplayan Akkaya Köyü Her Geçen Gün Büyüyor Ve Bir İvme Kazanarak Belirli Bir Plan Dâhilinde Çalışmalarımız Destanlaşıyor....

Bu Vesile İle En Büyük Cesareti Ve Güveni Bizlere Veren Garasavun Sakinlerine ,Değerli Dava Arkadaşlarımıza Geceli Gündüzlü Allah Rızası İçin Bizimle Çalışan Halkımıza Dostlarımıza Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyoruz.
İstanbul'da Ve Diğer İllerde Yaşayan Gurbetçi İnsanlarımızın Herşeyin En Güzeline Layık Olduğuna İnanıyoruz. Köyünden Uzak Gurbet Ellerde Sıla Hasretiyle Yaşayan Değerli Arkadaşlarımızın Bu Güzel Çalışmamızı Gördüğünde Haklı Olarak Gurur Duyacağına Gönülden İnanıyoruz. En Güzel Günler Sizlerin Olsun.
Allah Hepinizden Rağzı Olsun.
Saygı Ve Sevgilerimle

         Akkaya Köyü Muhtarı
             Ahmet Geldi


09.06.2017 Okunma Sayısı: 1592



Yazdır

 

 DİĞER HABERLER





















Üye Giriş Paneli
E-posta:    
Şifre:       
Şifremi unutum
Aidat Borcu Sorgulama
 
Son Ziyaretçi Yorumları
Elif Erzurum / Albayrak
Hersey cok güzel olmus emegi gecen herkezin eline saglik.zor dönemden geciyoruz covid 19 hayatimizi durdurdu insallah bu günleri saglikli bir sekilde geride birakiriz ve yeniden memlekete gelmek kismet olur. Saygilar

sezen yardm
Selamun Aleykum Köyumuzun Rahmetlı Necati Yardımın Kızıyım Çanakkale de 4 Yıllık Okumaktayım Saygılarımla

Yücel ÇETİN
Site içerik olarak güzel olmakla beraber eksikleri mevcut. Gurbet te yaşayan köylülerimiz bölümü çok eksik olmuş. Güncelleme için yüzyıl da bulunan dernegimizden liste alabilirsiniz.


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler